Logo A.Di Arcobaleno

Společnost A. di Arcobaleno slaví 10 let a proto se rozhodla darovat si nový styl a image.


Na Vánoce tato společnost představila nové logo, které vychází z předchozí značky a rozvíjí ji: barvy duhy doplňují technologické struktury, jako jsou například teleskopické kryty, které firma vyrábí. Přestože je toto nové logo jiné než předchozí, společnost chtěla ponechat symbol barevné duhy, který stál na počátku tradice kvality a seriózního firemního přístupu a který tuto tradici nese dál.

Nyní tato společnost změnila celkový make-up svých internetových stránek. Na úvodní stránce představuje nové logo žena, která skáče do bazénu krytého futuristickou konstrukcí – je to „skok do budoucnosti“; společnost A. di Arcobaleno hledí dopředu.


Mezi novinkami je Polidéco: čtyři nádherné vzory určené k tomu, aby si každý mohl svůj kryt přizpůsobit svému vkusu. Ponořte se do stylu: silueta města, fantastické sny, svět květin či tisíce bublinek. Nabízené vzory využívají trvanlivé materiály, které garantují dokonalé podání barev ve stínu i zářivé odrazy světla při styku se slunečními paprsky.

 

Polidéco

Na mnoha dalších nápadech se pracuje – jde o nové modely, které uspokojí rostoucí nároky klientů, nové technologie umožňující ještě lepší dekoraci krytů, nové návody k používání velkých konstrukcí a mnoho dalšího.

 

 

Polidéco Acqua

Acqua

Polidéco City

City

Polidéco Bamboo

Bamboo

Polidéco Sogno

Sogno