Eloi PLANES

Mr. Eloi PLANES
S panem Eloi PLANES, výkonného ředitele FLUIDRA Group jsme se setkali na nedávném salónu v Lyonu. Hovořil s námi o celosvětovém trhu a pozici společnosti FLUIDRA v sektoru vody.

Myslíme si, že nejhorší je za námi. Mezinárodní situace zasáhla všechny trhy bazénů, ale ukázalo se, že jsou vůči krizi poněkud odolné, protože mají velkou schopnost přilákat koncového zákazníka,“ řekl.

Došlo k výběru, který byl pro slabší společnosti fatální, ale ti, kteří na trhu zůstali, musí své úsilí soustředit na inovaci produktů a snahu o dokonalost služeb, které klientům nabízejí."

Strategie společnosti Fluidra je založena na internacionalizaci skupiny. Společnost se nyní rozhlíží na trzích jako Egypt, Jižní Afrika a Thajsko a ráda by dál každé 2 roky investovala do 2 nebo 3 vznikajících trhů.

V rámci své strategie bude dál vyvíjet produktovou řadu, která zlepší život uživatelů a která je šetrná k životnímu prostředí.

Pokud jde o úlohu EuroSpaPoolNews v oblasti informací o sektoru bazénů, jako profesionál nám sdělil nám svůj: „Již jste dosáhli velmi důležitého cíle - kterým je poskytovat globální náhled na trh. Díky vaší podpoře různých médií se dozvídám, co se ve světě bazénů děje. Neexistuje žádný jiný časopis, který dělá totéž, co vy.