Toto setkání v Dubaji, ve dnech 26. až 28. září 2010, bude příležitostí přiblížit se a vstoupit na trh jednoho z nejdynamičtějších regionů světa z hlediska hospodářského rozvoje.

U této příležitosti, EuroSpaPoolNews uveřejní zvláštní vydání magazínu Le JUSTE LIEN v arabštině a angličtině, které bude distribuováno zdarma vystavovatelům a návštěvníkům u vchodu veletrhu.




LE JUSTE LIEN č. 2 Speciál Střední Východ 2010

16 stran, arabština/angličtina, 3 000 výtisků
REDAKČNÍ A REKLAMNÍ UZÁVĚRKA : 31. srpna 2010
Distribuce v DUBAJI od 26. do 28. září 2010






Tarek Ali - MEPOOL & Spa
Tarek Ali
Organizátor tohoto veletrhu se k němu několika slovy vyjádřil:

"Vítejte na 4. ročníku veletrhu Middle East Pool & Spa 2010. Záliv zůstává jedním z nejdynamičtějších trhů světa, co se týče odvětví bazénů a lázní, kterým každý rok projde několik 10 miliard dolarů. ME Pool & Spa je jediným veletrhem na Středním východě, kterí nabízí základnu pro mezinárodní i národní účastníky v odvětví bazénů a lázní, umožňuje jim objevení posledních výrobků, investorů a špičkových technologií a také navázání kontaktů na vysoké úrovni.

V překrásném městě 
Dubaji, se na akci opět sejdou stovky odborníků z tohoto odvětví, aby světu ukázali, nelze to popřít, to nejlepší z toho, co je nejluxusnější a životně důležité jak pro tělo, tak i pro ducha - Piscine & Spa!
Rádi bychom vás pozvali, abyste se podíleli na této mozaice umění, technologie a prostředí, které je tak příznivé pro podnikání, a abyste objevili zblízka nejnovější návrhy a řešení v bazénovém průmyslu.

Ať již budete nadšeným jednotlivcem, společností nebo dynamickým obchodníkem, vaše přítomnost zvýší vaši inspiraci a otevře nové horizonty pro rozvoj vašeho podniku, který tímto získá přístup k nejlepším produktům a technologiím nabízeným na trhu těmi největšími společnostmi.

ME Pool & Spa 2010 se bude konat po tři dny a zastřeší školení "Certified Pool Operator" (Certifikace Provozovatele bazénů), jehož cílem je zprostředkovat zájemcům základní znalosti, techniky a know-how pro provoz bazénů a lázní.
Tento certifikační program pro provozovatele bazénů a lázní poskytl lepší vzdělání, než jakýkoli jiný program v oboru bazénů/lázní od roku 1972, což vedlo k více než 200.000 úspešným certifikacím CPO ve 44 zemích.

Rádi bychom vás přivítali v Scheik Saeed Hall mezi 26. a 28. září 2010, Haly 1 & 2 v Dubai International Convention a Exhibition Center (Kongresový a výstavní palác v Dubaji) ve Spojených arabských emirátech. Pro volný vstup se prosím zapište na našich stránkách: www.mepool.com "