Neskutečné bohatství nápadů, informací a novinek, takový je veletrh PISCINE 2010, který se bude konat v Lyonu ve dnech 16. až 19. listopadu 2010 a který nabízí širokou škálu řešení pro přilákání výrobců, konstruktérů a poradců v oblasti soukromých bazénů. Všichni tito jsou pověření doprovázet jednotlivce při jejich estetickém i technickém výběru, díky své roli stojí často v čele vývojových tendencí a novinek v oboru. Trh v oboru lázní a soukromých bazénů se vyvíjejí, veletrh PISCINE 2010 proto představí zítřejší trendy a zároveň přispěje k rozvoji nových služeb.
Celkem 635 vystavovatelů, z nichž 535 v oblasti Piscine a Wellgreen (veletrh pro externí koncepci a řešení).


K vrcholným akcím, které veletrh Piscine 2010 exkluzivně nabízí patří:
· Pool Eco Attitude : prohlídka výrobků a služeb zaměřených na udržitelný rozvoj, který pomůže "Eko" návštěvníkům usměrnit jejich hledání..


· Dopolední program (Les Matinales) : minipřednášky na různá témata spojená s veletrhem se budou konat každé ráno od 9h do 10h30 za doprovodu partnerů, zástupců institucí nebo vystavovatelů.


· Le Top 100
: 100 hlavních novinek vybraných ze tří veletrhů porotou složenou z odborníků, kteří při příležitosti konání těchto veletrhů předají Trofeje.


Na tomto veletrhu je také k vidění:


·
Majors Club

Významné společnosti, které tvoří Majors Club, se představují na tomto veletrhu již více než 20 let.


· Příběh Bazénu

Malá retrospektiva nejvíce legendárních scén z oblasti kinematografie spojených s bazénem.

· Pool Vision

Chcete-li být leadrem na trhu, je nezbytné umět předvídat budoucí trendy v oboru. Exkluzivně pro veletrh představuje Studie Pool Vision, kterou vypracovala agentura Dezinéo a její konzultantka v oblasti trendů Dominique Weizmann, budoucnost tohoto odvětví bazénů ve více či méně blízké budoucnosti.
Ještě před tím, než veletrh otevřel nové perspektivy svým návštěvníkům a vystavovatelům, dal volnou ruku studentům školy designu Créapole, aby představili vybavení a showroomy plaveckých bazénů zítřka dle svých návrhů. Nejvíce inovativní projekty budou u příležitosti konání veletrhu odměněny
Trofejemi Pool Vision.


· Lady Piscine
Pro vás dámy jsou připravené výsadní služby při přijetí a návštěvě.

· Piscine party
Party se bude konat večer 18. listopadu.