Emmanuel Denni  Frans Luijben et Solène Roudaut
Emmanuel Denni  Frans Luijben et Solène Roudaut
Showroom de Rosheim

Společnost Dimension One Spas, založená roku 1977 Bobem Hallamem, se od svého vzniku nepřetržitě rozvíjela a inovovala, takže dnes patří mezi hlavní výrobce lázní a vodních kondičních systémů. Za necelých 10 let si společnost vybudovala významnou pozici v tomto sektoru, jež vedla k postavení špičkového výrobního závodu o rozloze přes 40 000 m², který se stal i jejím sídlem.

30 patentů vyvinutých během více než 30leté existence společnosti je důkazem skutečného know-how a nikdy neutuchající chuti inovovat.

Úlohu obchodního a marketingového zastoupení této kalifornské značky na evropském kontinentu plní od roku 2007 pobočka Dimension One Spas Europe ve Štrasburku. V jejím čele stojí ředitel prodeje pro Evropu Frans Luijben. Spolu s ním zde působí Solène Roudaut, která plní funkci koordinátorky pro marketing a komunikaci pro Evropu.


Showroom
Showroom de Rosheim
Posláním této pobočky je koordinace marketingových a obchodních aktivit společnosti v oblasti komunikace mezi Spojenými státy a Evropou. To je plně v souladu s dynamickou filozofií společnosti Dimension One Spas investovat do evropského trhu a zajišťovat kvalitní zákaznický servis.

V listopadu 2009 byl tým rozšířen, neboť štrasburská pobočka má nyní na starosti také distribuci lázní Dimension One ve východní části Francie, v Anglii, Španělsku a Portugalsku. Tým proto posílil Emmanuel Denni ve funkci sektorového manažera. Má bohaté zkušenosti v rekreačním sektoru a nyní dává své obchodní nadání do služeb společnosti při vedení sítě prodejců značky Dimension One Spas. V červenci přibude do týmu čtvrtý člen – Sandra Cadet ve funkci administrativní a obchodní koordinátorky.



Showroom de Rosheim
Showroom de Rosheim
Tým má tedy v současnosti dvojí poslání – dynamizovat síť evropských distributorů a síť francouzských prodejců. V rámci těchto nových úkolů byla nedaleko Štrasburku zbudována předváděcí místnost.

Strategické umístění v srdci Evropy činí z tohoto prostoru dokonalé místo pro setkávání s evropskými a francouzskými partnery společnosti, a to jak v obchodní, tak i v marketingové a technické oblasti.