Společnost BIO-UV právě obdržela certifikaci ISO 9001 udělovanou kanceláří Bureau Veritas Certification – pro svou pobočku a výrobní závod v Lunel, který se zabývá koncepční činností, výrobou a prodejem profesionálům v oboru koncepcí a systémů pro úpravy vody UV zářením.

Všechny součásti společnosti byly auditované a certifikované:
  • projektová kancelář
  • výroba,
  • prodej
  • marketing
  • lidské zdroje
  • celkový management

Tato certifikace posiluje mezinárodní uznání společnosti BIO-UV

Společnost, založená v roce 2000, prošla několika fázemi vývoje a růstu. Po vytvoření a patentování konceptu ošetření bazénové vody bez chlóru, studovala firma BIO-UV od roku 2002 dechlorizaci veřejných bazénů. Zařízení BIO-UV byly prvními, které získaly schválení od Ministerstva zdravotnictví v roce 2004.
Od tohoto okamžiku se čištění domácí a obecní vody, čištění odpadních vod a kanalizací, prevence před bakteriemi rodu Legionella v chladících věžích a horkovodních hygienických systémech, stejně tak i úprava vody v soukromých i veřejných akváriích, pro akvakultury a chov ryb, staly hlavními oblastmi, kterým společnost BIO-UV dodává každý den jednoduchá a efektivní řešení založená na UV-C.

Tato certifikace je uznáním vyspělosti a efektivnosti systému managementu jakosti. Odráží realitu vývoje v procesu neustálého zlepšování, jehož cílem je splnit očekávání klientů.

A konečně prostřednictvím této certifikace ISO 9001, skupina BIO-UV, věrná své všeobecné filozofii, obnovuje své odhodlání : nabídnout efektivnější a stále se zlepšující služby a možnosti všem svým zákazníkům.
.