Očekávané celosvětové setkání celého sektoru, veletrh PISCINE 2010, otevírá své brány od 16. do 19. listopadu 2010 v kongresovém a výstavním centru Eurexpo v Lyonu.

Akce navazuje na úspěch z roku 2008 a také letos pokrývá celý trh prostřednictvím tří veletrhů: PISCINE, mezinárodní veletrh vířivek a soukromých bazénů, AQUALIE, veletrh zábavných vodních zařízení a welnessu a WELLGREEN, veletrh exteriérových návrhů a úprav.

Veletrh PISCINE 2010, který vyčerpávajícím způsobem pokrývá celý sektor a zaměřuje se na inovace, nabízí příležitost seznámit se na jednom místě s novým vybavením a službami v oblasti bazénů a vířivek, ale také zúčastnit se bohatého konferenčního programu, navázat obchodní kontakty a seznámit se s novými trendy.



SOUKROMÉ BAZÉNY A VÍŘIVKY OD A DO Z

Celý veletrh PISCINE 2010 je určený profesionálům působícím v oblasti soukromých bazénů a vířivek. Naleznete zde všechna technická řešení a služby, kterých mohou využít profesionálové, jejichž klienty jsou soukromé osoby. Veletrh v celé šíři pokrývá bohatý trh bazénů a vířivek včetně inovací a pro snazší orientaci návštěvníků se letos dělí na pět zaměření:

  • Stavby a instalace za účelem založení, přestavby nebo rekonstrukce bazénu krok po kroku (povrchové úpravy, utěsnění, dekorace atd.),
  • Bezpečnostní prvky bazénů podle platných norem (alarmy, kryty, navíjecí zařízení atd.),
  • Technické vybavení a příslušenství,
  • Forma a wellness – všechna řešení pro vířivky, turecké lázně atd.,
  • Služby projekčních kanceláří a průmyslových výrobců.

INFORMACE, ŠKOLENÍ A ŘEŠENÍ PRO PROJEKTY BAZÉNŮ A VÍŘIVEK URČENÝCH PRO VEŘEJNOST


Aqualie je jediný veletrh ve Francii věnovaný projektování, stavbě, rekonstrukci a vybavení veřejných bazénů, aquaparků a wellnessových center. Představuje všechna řešení navržená speciálně pro subjekty působící v sektoru vodních zařízení pro volný čas a wellness - od návrhu, přes realizaci, vybavení a správu zábavních aquaparků s odpovídajícím zabezpečením, až po jejich provozování.

Souběžně s veletrhem Aqualie proběhne také 12. kongres Aqualie věnovaný veřejným bazénům a vodním zařízením pro volný čas a 3. setkání Wellness Aqualie, které nabízí bohatý konferenční program určený speciálně pro potřeby realizátorů projektů aquaparků a wellnessových center.





ZUŠLECHŤOVÁNÍ OKOLÍ VEŘEJNÝCH I SOUKROMÝCH BAZÉNŮ


K veletrhům Piscine a Aqualie neodlučitelně patří také veletrh Wellgreen určený stavitelům bazénů, zahradním architektům, poradcům a orgánům místní správy hledajícím nové nápady při vytváření a zřizování nových prostranství v okolí bazénů. Wellgreen nabízí širokou a pestrou škálu řešení pro externí úpravy, mobiliář, zařízení hřišť, osvětlení atd. pro komfortnější, estetičtější a ekologičtější zařízení těchto ploch.




Již brzy se budete moci seznámit s jedinečnými možnostmi setkat se s profesionály působícími na trhu s bazény, se zástupci orgánů místní správy a soukromých subjektů, s architekty, zahradními architekty, distributory i techniky.