Veletrh bazénů a vířivek bude probíhat od 25. do 27. února 2010 na boloňském výstavišti, které bylo vybráno pro konání největší italské výstavy technologií, designu, projektování a údržby veřejných i soukromých bazénů, termárií a vířivek.

Veletrh FORUMPISCINE, který organizuje časopis PISCINE OGGI ve spolupráci s ASSOPISCINE (italskou asociací výrobců), je největší italskou událostí věnovanou tomuto oboru. Svoji účast potvrdilo již v říjnu 80 firem z Itálie i jiných zemí.

Na vysoké účasti a stále rostoucí návštěvnosti má zásluhu úspěšný loňský ročník konaný ve Veroně, který přilákal více než 5 000 návštěvníků, a také situace na italském trhu. Ten na vzdory krizi neustále roste.

K tomu můžeme připočítat strategickou a centrální polohu Boloně, hlavního města bohatého kraje Emilia-Romagna, jejíž Veletržní čtvrť (jedna z nejprestižnějších v Itálii) se může pochlubit výborným spojením s železničním nádražím, které v současnosti disponuje i vysokorychlostní tratí, a s letištěm Marconi, které nabízí přímé lety téměř z celé Evropy.

Forumpiscine

KULTURA V SRDCI EXPA

Souběžně s veletrhem Veletrhu na rozloze cca 16 000 m² bude probíhat Mezinárodní kongres ForumPiscine, významná kulturní akce, na níž se budou projednávat velmi atraktivní témata jako je energetická úspora a alternativní zdroje, hygiena a bezpečnost, úprava vody, strategie zhodnocení vodních prvků a nové obchodní modely.






PARALELNĚ S FORUMPISCINE


V Boloni se koná také jedenáctý ForumClub Congress and Expo věnovaný vybavení, výrobkům, příslušenství a službám pro fitness a wellness kluby.

Spojení obou akcí představuje významnou příležitost pro všechny, kteří se výstav účastní.