Isabel Pinol
Isabel Piñol
Krásné zářijové počasí přineslo velké množství nových objednávek na stavbu bazénů. Sklady výrobců zařízení a doplňků se vyprázdnily a důvěra firem začíná opět nabírat vzestupnou tendenci.

Probíhají poslední přihlášky na veletrhy a organizátoři nadcházejícího veletrhu v Barceloně (20. – 23. října) včetně ředitelky Isabel Pioñolové, se kterou jsme se nedávno v Barceloně setkali, nepochybují o úspěchu akce.


Novinka na Barcelonském veletrhu bazénů a vířivek



Carlos Vera Guardia
Carlos Vera Guardia
Těsně před zahájením veletrhu a v jeho průběhu proběhne I. latinskoamerický kongres sportovních a rekreačních zařízení, kterého se zúčastní hosté z celého světa. Kongresu bude předsedat Carlos Vera Guardia z Chile.

Kongres je uspořádán na popud ASOFAP pod vedením dynamického tajemníka Juana Manuela Otera a jeho týmu ve spolupráci s výstavištěm Fira de Barcelona a mezi ohlášenými řečníky nebudou chybět Pedro Garcia Avendano, rektor venezuelské Iberoamerické univerzity a Alicia Eugenia Vargas Restrepo, členka zastupitelstva města Medellín a ředitelka IX. Jihoamerických her, které se budou konat v příštím roce právě v kolumbijském Medellínu.




Více informací o kongresu: www.cidyr.org / [email protected], [email protected]

Více informací o veletrhu:
www.salonpiscina.com / [email protected]