USSPAPŘEDNÍ EVROPSKÝ VÝROBCE HYDROMASÁŽNÍCH SPA – ČESKÁ RODINNÁ SPOLEČNOST USSPA, OTEVŘELA DNE 29. 5. 2009 SVOU PRVNÍ VLASTNÍ ZAHRANIČNÍ POBOČKU – DCEŘINOU SPOLEČNOST USSPA HISPANIA.

Sídlo společnosti se nachází v atraktivní a snadno dostupné lokalitě Parque Industrial de Elche, v těsné blízkosti letiště v Alicante.

V sídle se nachází administrativní prostory, sklad a další zázemí, především ale moderní dvoupatrový show-room v minimalistickém stylu, který je výjimečný svou rozlohou 950 m , obsahem i designem. Showroom se skrývá v industriálních prostorech a odhaluje jedinečnou galerii spa, která je unikátem v Evropě vůbec. Autorem díla je architekt Michal Kunc, který navázal na design showroomu v Dolní Dobrouči (sídle společnosti USSPA v ČR), jenž byl po rekonstrukci oficiálně otevřen začátkem března tohoto roku. Ve španělské galerii je k vidění kompletní sortiment vyráběných spa – celkem 19 modelů a 2 modely jsou v provozu pro možnost vlastního vyzkoušení.

USSPA

USSPA

USSPA
Díky nové vlastní pobočce USSPA Hispania mohou také španělští zákazníci využít nabídku komplexních profesionálních před i poprodejních služeb a  péče. Zákazníkům jsou k dispozici samozřejmě aktualizované webové stránky na www.usspa.es a kompletní sortiment katalogů ve španělském jazyce.

Mezi prvními návštěvníky nového showroomu na oficiální tiskové konferenci dne 29. 5. 2009 byli novináři z významných časopisů o bydlení, designu a architektuře, společně se zástupci lokálních médií a rádií.

Nechyběly ani důležité osoby z veřejného života, starostka města Torrellano paní Leonor Antón a prezident Elche Parque Industrial pan Martin Minaya, kteří mezi ostatními měli možnost ochutnat české gastronomické speciality a zároveň na vlastní oči poznat, proč USSPA patří mezi přední uznávané společnosti ve svém oboru v Evropě.

A proč právě Španělsko? Naše společnost a tato země mají mnoho společného.

Rodinu a vztahy staví na přední místa v žebříčku hodnot, v neposlední řadě společně uznávají luxusní a přitom funkční design a vysokou kvalitu.

Pro společnost USSPA, s.r.o. je otevření první vlastní zahraniční pobočky významný krok v posunu firmy novým směrem, je to začátek nové etapy.